Ce scrie pe prospect Maraton Forte sau cum să fii alături de bărbatul tău (2024)

de Ce scrie pe prospect Maraton Forte sau cum să fii alături de bărbatul tău (1)Elala

Prima pagină » Pentru bărbați » Ce scrie pe prospect Maraton Forte sau cum să fii alături de bărbatul tău

Ca femeie, ai un rol important în viața partenerului tău care ia pastile pentru potență. Trebuie să îi fii alături cu susținere și sprijin moral, având în vedere prin ce trece. E normal să ia astfel de suplimente, pentru că ține la tine și vrea să-ți ofere momente de plăcere ca atunci când v-ați cunoscut. Așa că azi vorbim despre prospect Maraton Forte, cu tot ce trebuie să știi ca să îi fii alături iubitului tău.

Soțul meu, Vali, simțea că nu mai are energia necesară ca să facem sex ca la 30 de ani. Obținea erecția, reușea să mă aducă la org*sm, însă se simțea epuizat după prima partidă. Așa că a ales acest supliment și a scris aici despre păreri Maraton Forte în urma experienței noastre. E un produs de mulți ani pe piață și am crezut amândoi în el, dat fiind faptul că e atât de bine promovat.

E un supliment natural sub formă de pastile pentru potență la bărbați. Se găsește în farmaciile offline și online, fără rețetă. Pe Vali l-a ajutat cu erecția, dar cu ejacularea precoce nu. A avut ceva reacții adverse după, însă nu a fost ceva atât de rău ca la Cialis – Tadalafil. Per total, am fost amândoi semi-mulțumiți de Maraton. Însă, nu despre asta vorbim astăzi, ci despre prospectul Maraton Forte și ce informații importante trebuie să știi înainte să încerci.

Cuprins articol

IntroducereProspect Maraton Forte: ce să știi înainte să cumperiPot să iau Maraton Forte cu alcool?Administrare, contraindicații MaratonExistă reacții adverse după Maraton Forte?Ingrediente Maraton Forte explicateExistă Maraton Forte pentru femei?Concluzii în urma prospectului Maraton Forte

Prospect Maraton Forte: ce să știi înainte să cumperi

Maraton Forte e un supliment natural pentru potență masculină, creat special pentru bărbații care vor mai mult de la ei înșiși. Nu te ajută dacă suferi de disfuncții erectile, ci dacă pur și simplu te simți nemulțumit de performanțele tale.

Produsul este disponibil sub formă de pastile care se înghit cu apă. Cutia de Maraton din farmacii conține 20 de capsule albastre. Acțiunea sa este să stimuleze secreția de testosteron, hormonul sexual masculin, pentru a îți da energie sexuală și libido crescut. Pe scurt, te face mai viril.

Pot să iau Maraton Forte cu alcool?

Asta e una din primele întrebări pe forumuri ale bărbaților. Nu scrie pe prospect decât că alcoolul îi reduce efectele. În general, nu se iau pastile de potență cu alcool. Se iau cu apă, suc fără acid sau ceai. Alcoolul, cafeaua, băuturile energizante de orice fel, nu ajută dacă sunt consumate înainte de a administrarea pastilei. La fel e valabil și la Maraton Forte.

Ce scrie pe prospect Maraton Forte sau cum să fii alături de bărbatul tău (2)

E firesc să întrebi asta dacă ieși la o întâlnire sau ești la o petrecere și vrei să o faci lată. Însă, ascultă la mine: Maraton nu e genul de pastilă pentru partenere de ocazie. Dacă ești într-o relație stabilă și vrei să faci sex mai bine, acolo îți poți face un plan când iei pastila. Altfel, la întâlniri sau petreceri, trebuie să stai să te gândești: câte ore au trecut de la ultima masă? Am băut cafea azi? Alcool oare cât am voie?

Pe când, dacă ești acasă cu soția sau iubita, altfel este, când ești cu cineva cu care ești obișnuit. Deci, recomandat este să nu iei Maraton Forte cu alcool.

Administrare, contraindicații Maraton

Pe prospect Maraton Forte scrie foarte clar că pastila se ia cu 2 ore înainte de sex. Mai zice că doza zilnică recomandată este de 1-2 capsule pe zi, însă poți lua cel mult 4. Efectul unei pastile poate să se simtă până la 48 de ore. Însă, de fapt asta e o formulare de marketing a sintagmei: pastila se elimină din organism în termen de 48 de ore.

Recomandat este să fie și pe stomacul gol luată pastila. Adică să nu mănânci cu ceva timp înainte, ca să nu mai zic că nici după ce iei Maraton nu e bine să mănânci. Asta că te agită și poate să-ți vină mâncarea înapoi, respectiv că îi scade efectul pastilei. Organismul va lucra să digere mâncarea, și asta va reduce impactul asupra erecției.

Pastila se ia de obicei „la nevoie”, adică în ziua în care faci sex. Însă, nu e exclus să o iei și ca tratament, 1-2 pastile pe zi, chiar dacă nu faci sex și nici nu te masturbezi zilnic.

Contraindicațiile Maraton Forte sunt:

  • interzis persoanelor sub 18 ani
  • interzis persoanelor cu probleme cardiace
  • interzis persoanelor care nu au voie să facă efort

Există reacții adverse după Maraton Forte?

Pe Vali al meu l-a durut stomacul, în general din cauză că și-a dat peste cap ritmul meselor din zilele în care a luat pastila. L-a durut în capul pieptului și a avut ceva crampe la stomac. S-a simțit obosit după ce am făcut sex, după Maraton Forte, însă asta cumva e normal la orice pastilă de potență.

Ce scrie pe prospect Maraton Forte sau cum să fii alături de bărbatul tău (3)

Acționează ca un energizant care alocă mai multe resurse din organism pentru a spori performanțele. Odată ce s-a descărcat energia aia acumulată, corpul intră în repaus și apare oboseala. De-aia somnul cel mai bun e ăla de după sex. E valabil și la bărbați și la femei!

Citește aici articolul nostru cu reacții adverse Maraton Forte pentru mai multe detalii pe tema asta.

Ingrediente Maraton Forte explicate

Lista de ingrediente conform prospect Maraton Forte este:

  • Muira Puama: arbore pitic din Africa de Sud. Extractul din coaja și lemnul său stimulează circulația sângelui și potența.
  • Catuaba: o plantă afrodiziacă ce ajută la creșterea libidoului și la îmbunătățirea circulației sângelui.
  • Ginseng Siberian: o celebră plantă pentru potență cu efect testat asupra tratării disfuncțiilor erectile la bărbați.
  • Guarana: o plantă tropicală cu efect de întinerire a organismului. Previne îmbătrânirea și oferă energie.
  • Tribulus terestris: e o plantă folosită încă din antichitate, în Grecia. Are efect antiinflamator și tonic, însă e benefică și pentru potență și creșterea libidoului.
  • Epimedium: este o plantă cu efect afrodiziac puternic, care sporește virilitatea, stimulează nivelul de testosteron și ajută la obținerea și menținerea erecției.
  • Polygonum multiflorum: tot o plantă originară din China ,care are efect antioxidant și stimulează circulația sângelui.

Așadar, avem cel puțin 4 ingrediente pentru erecție, plus restul tonice. Putem deduce de aici că Maraton Forte a fost conceput pentru obținerea erecției și pentru recuperarea între partide. Însă, trebuie să cunoști aceste ingrediente, înainte să cumperi produsul, ca să nu ai alergii sau intoleranță la vreunul din ele.

Luat pe termen lung, Maraton Forte nu își pierde din efect, însă trebuie să fii asigurat cu sănătatea pe toate planurile și să ai analizele la zi dacă vrei să te ții de acest produs. Altfel, riști să creezi alte probleme nedorite: cu stomacul, cu inima, cu circulația, cu sistemul nervos.

Există Maraton Forte pentru femei?

Da, însă nu se cheamă așa, ci Ladies Dream. Eu, ca femeie, mă amuz de fiecare dată când citesc numele ăsta. Mă duce cu gândul la expresia „visul la femei”, care de fapt trebuie să fie un bărbat, nu un produs pentru femei.

Ce scrie pe prospect Maraton Forte sau cum să fii alături de bărbatul tău (4)

Ambalajul e roz, spre deosebire de Maraton unde e albastru. Efectele sale sunt creșterea libidoului și sporirea plăcerii sexuale. Nu am luat, însă sunt curioasă să încerc la un moment dat.

Concluzii în urma prospectului Maraton Forte

Dacă ai reușit să citești tot până aici, e clar că te interesează acest produs. Având în vedere că se găsește în cât mai multe farmacii de profil (Tei, Catena, Dr Max, Dona etc), poți pur și simplu să cumperi sau să comanzi online. Convinge-te singur de efectele sale, așa cum a făcut și Vali al meu. El n-a fost mulțumit, dar asta nu înseamnă că la tine va avea efect slab sau deloc.

Dacă totuși vrei ceva mai bun decât Maraton Forte, îți recomand să te uiți peste topul nostru cu cele mai bune pastile potență. Acolo vei găsi o listă cu produse naturale (nu recomandăm medicamente) care au avut efect bun la Vali – și implicit și la mine! Spor să ai!

Articole recomandate

Abstinența în cuplu și cum te poate ajuta o pauză de la sex

de Ce scrie pe prospect Maraton Forte sau cum să fii alături de bărbatul tău (5)Elala

Citește tot

Alimente ideale pentru creșterea potenței pe cale naturală

de Ce scrie pe prospect Maraton Forte sau cum să fii alături de bărbatul tău (6)Elala

Citește tot

Alternative naturiste pentru medicamentele de impotență

de Ce scrie pe prospect Maraton Forte sau cum să fii alături de bărbatul tău (7)Valila

Citește tot

Am pierdut erecția în momentul penetrării

de Ce scrie pe prospect Maraton Forte sau cum să fii alături de bărbatul tău (8)Valila

Citește tot

Lasă un comentariu

Ce scrie pe prospect Maraton Forte sau cum să fii alături de bărbatul tău (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Kieth Sipes

Last Updated:

Views: 6699

Rating: 4.7 / 5 (47 voted)

Reviews: 94% of readers found this page helpful

Author information

Name: Kieth Sipes

Birthday: 2001-04-14

Address: Suite 492 62479 Champlin Loop, South Catrice, MS 57271

Phone: +9663362133320

Job: District Sales Analyst

Hobby: Digital arts, Dance, Ghost hunting, Worldbuilding, Kayaking, Table tennis, 3D printing

Introduction: My name is Kieth Sipes, I am a zany, rich, courageous, powerful, faithful, jolly, excited person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.