Reacții adverse Maraton Forte sau ce am simțit eu (2024)

Cauți reacții adverse Maraton Forte? Eu cred că-ți pot da o părere sinceră despre aceste pastile pentru potență. Nu sunt vreun expert, dar am luat recent Maraton Forte și îți pot spune ce efect a avut.

Am luat Maraton Forte acum puțin timp. Fără să mă interesez ce părere au alți bărbați care l-au încercat. Am făcut asta pentru că știam că e bun. Mai luasem și acum ceva ani și, din ce îmi aduceam eu aminte, funcționa bine pentru potență.

Între timp, am scris pe blog un articol despre păreri Maraton Forte. Tot așa, păreri inspirate din propria experiență pe care am avut-o.

Și am zis că ar fi bine ca acum să-ți vorbesc, pe larg, despre reacțiile adverse.

Cuprins

Reacții adverse Maraton Forte: administrarea pastilei

Ce-mi plăcea la Maraton Forte e că puteam să iau o pastilă, sau două, și să stau liniștit. Adică, 24 de ore avea efect și puteai face sex oricând în această perioadă. Nu trebuia să ai un plan cu administrare fix înainte de partidă, așa cum se întâmplă, de exemplu, cu fiolele pentru potență Tianli. Pe prospect chiar scrie că poți lua până la 4 pastile pe zi și ai efect până la 48 de ore. Realitatea nu a fost chiar așa, deși mi-a fost cam teamă să iau totuși 4 pastile pentru potență într-o singură zi.

Reacții adverse Maraton Forte sau ce am simțit eu (1)

Dacă citești prospectul Maraton Forte cam asta înveți. Că pastilele garantează efectul pentru o perioadă îndelungată. Un fel de efect prelungit.

Doar că, de această dată nu a funcționat. Am simțit că am fost mințit de prospect și de garanțiile Maraton Forte. Cam cum am simțit că Natural Potent e o mare făcătură.

Păreri Maraton Forte pe forumuri

Că te uiți pe site-urile farmaciilor, pe forumuri sau oriunde în altă parte pe net, o să vezi cam aceleași păreri pentru Maraton Forte:

  • Înainte era bun – așa prin 2014;
  • Acum nu garantează potență maximă;
  • Nu te ajută să controlezi ejacularea;
  • Nu garantează erecție tare pe toată durata partidei de sex;
  • Nu are efect prelungit;
  • Are reacții adverse nasoale.

Stai liniștit, nu trebuie să mă crezi pe cuvânt. E suficient să cauți și tu pe net păreri despre Maraton Forte. Și o să vezi, cu ochii tăi, despre ce este vorba. După cum ți-am spus, ai multe surse pe care le poți verifica.

Să nu uit, dacă vrei alternative, vezi ce reacții adverse sunt la Tianli.

Reacții adverse Maraton Forte

Eu iau pastile de potență ca să nu stau cu frică atunci când fac sex. Frică că ejaculez prea repede, că nu mi se scoală atunci când trebuie, că nu mențin erecția suficient de mult sau că nu am potență maximă.

Așa că, aștept de la pastilele de potență să îmi rezolve problemele. Și vreau ca asta să se întâmple fără să-mi fie rău după. Să mor doar pentru că am vrut să fac sex liniștit și să mă bucur de viață. Nu mă joc cu sănătatea mea.

Acum, reacțiile mele adverse cu Maraton Forte au fost:

  • Durere puternică de cap după administrare;
  • Migrene care au persistat până când m-am pus la somn – măcar știu ce persistă după ce iei Maraton Forte și nu e vorba de erecție;
  • Dureri lombare și dureri de mușchi.

Bun, asta am simțit eu după ce am luat Maraton Forte.Și nu a fost plăcut deloc.

Cam aceleași reacții și efecte adverse sunt împărtășite însă și de alți bărbați. Din nou, găsești păreri pro și contra pe net, pe diverse site-uri.

Maraton Forte crește tensiunea?

În general, nu. Conform medicilor, Maraton Forte poate influența tensiunea în cazul persoanelor cu afecțiuni cardiace sau a celor care iau tratament cu medicamente care contravin ingredientelor produsului. Însă, acest lucru poate fi prevenit dacă întrebi medicul înainte de a administra capsula.

Dacă nu ești o persoană care are un istoric de afecțiuni cardiace și respecți tot ceea ce scrie pe prospect, nu ar trebui să îți faci griji că Maraton Forte crește tensiunea.

Oricum, gândește-te că e un produs destinat a fi utilizat înainte de sex. E firesc ca, în timpul sexului, să îți crească pulsul, să fii mai agitat. Dar totul revine la normal, după. Uite, am scris aici mai multe despre cardiacii și sexul.

Pastile Maraton Forte pentru femei există?

Da, există! Au un design similar la ambalaj, însă este roz în loc de albastru și se numesc Ladies’ Dream. Este un supliment alimentar destinat pentru creșterea libidoului la femei și vine la cutie cu 2 capsule de obicei.

Așa că, dacă vreodată vrei să luați amândoi, și tu și partenera, există varianta roz a lui Maraton Forte, Ladies’ Dream.

Cu ce pot să înlocuiesc Maraton Forte

Multă lume m-a întrebat asta și de aceea am tot făcut comparații pe blog. Am scris despre:

  • EjaControl vs Maraton Forte
  • Sildenafil vs Maraton Forte(comparația cu Viagra)
  • Pops sau Maraton Forte
  • uPotent sau Maraton Forte
  • Maraton Forte sau Natural Potent
  • Maraton Forte vs Tianli fiole

Decizia de a alege alt produs din lista aceasta rămâne a ta. Ideea este să îți dorești să scapi de reacții adverse Maraton Forte, dar în același timp să ai parte de efecte sigure la produsul pe care îl cauți. La mine a mers de minune Pops pe erecție, spre exemplu.

Dacă ai nevoie de mai multe sfaturi, lasă-mi un mesaj și o să te ajut dacă vrei să iei pastile de potență bune. Stai liniștit, tot ce vorbim rămâne între noi.

Între timp, citește și topul meu cu cele mai bune pastile pentru potență.

Reacții adverse Maraton Forte sau ce am simțit eu (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Prof. An Powlowski

Last Updated:

Views: 6693

Rating: 4.3 / 5 (44 voted)

Reviews: 91% of readers found this page helpful

Author information

Name: Prof. An Powlowski

Birthday: 1992-09-29

Address: Apt. 994 8891 Orval Hill, Brittnyburgh, AZ 41023-0398

Phone: +26417467956738

Job: District Marketing Strategist

Hobby: Embroidery, Bodybuilding, Motor sports, Amateur radio, Wood carving, Whittling, Air sports

Introduction: My name is Prof. An Powlowski, I am a charming, helpful, attractive, good, graceful, thoughtful, vast person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.